Gāze, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Apkures iekārtas, apkure, siltumtehnika, apkures katli, malkas apkures katli, malkas apkure, granulu apkures katli, granulu apkure, kombinētie apkures katli, cietā kurināmā apkures katli, cietais kurināmais, gāzes apkures katli, šķeldas katli, elektriskie apkures katli, čuguna apkures katli, tērauda apkures katli, siltās grīdas, silto

Commodus, SIA

Jelgavas 42, Rīga LV-1004
Apkures katli, apkures sistēmas, siltumsūkņi, zemes siltumsūkņi, siltumsūkņu uzstādīšana, kondicionieri, kondicionieru uzstādīšana, dziļurbums, dziļurbumi, saules kolektori, saules paneļi, saules enerģija.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Pārstāvētie brendi: Texaco, Petro-Canada, MOL, MOLYKOTE, Kluber, Nano protech. Texaco produktu līnijas: Delo, URSA, MEROPA, HAVOLINE, Geartex, Multigear, Multifak, Starplex, Capella, Synlube, Pinnacle, Molytex, Texamatic, Hydraulic, Textran, Rando, Brake fluid, Cetus, Compressor, Torqforce. Petro-Canada produktu līnijas: DURON,

DS skursteņslauķis, SIA

Pļavu 89, Liepāja, LV-3411
Skursteņu/dūmvadu un ventilācijas kanālu tīrīšana, skursteņu/dūmvadu un ventilācijas kanālu tehniskā stāvokļa pārbaude, sastādot apsekošanas aktu – nepieciešams jaunu apkures ierīču – gāzes katlu, krāšņu, kamīnu, apkures katlu uzstādīšanai pievienojot skurstenim/dūmvadam, jaunizbūvētu skursteņu/dūmvadu tehniskā stāvokļa novērtēšana

BizeA Latvija, SIA

Piņķi, "Priedes 1" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Piedāvājums:

Pneimatiskie instrumenti

✓ BEA pneimatiskās un gāzes kalšanas ierīces. ALFAMACCHINE iekārtas griešanai un savienošanai leņķī.

Savienojošie elementi

✓ Piedāvājam savienojuma detaļas, pateicoties kurām, jūsu darbs kļūs ātrāks un precīzāks.

Villa TS, SIA

Murjāņi, "Svilpji" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Serviss, garantija un remonts: Sadarbībā ar servisa partneriem nodrošinām tehnisko apkopju un remontu veikšanu mūsu un citai tehnikai, kā arī sniedzam tehniskās konsultācijas tehnikai un aprīkojumam. Apkopes, remontus un rezerves daļu nomaiņu iespējams veikt servisā vai pie klienta ar speciāli aprīkotām servisa automašīnām klienta bāzē jebkura remonta veikšanai. Tehnikai tiek nodrošināts garantijas, pēcgarantijas remonts un serviss. Visai tehnikai ir iespēja iegādāties arī rezerves daļas un aksesuārus no pasaulē pazīstamiem ražotājiem.
ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k.3, Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam:: ✓ Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas ✓ Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus ✓ Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām ✓ Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs ✓ Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām ✓ Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus ✓ Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu ✓ Visa veida mēbeļu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi ✓ Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā ✓ Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram, gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu ✓ Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas ✓ Izturīgu kastu nomu

Tikauto, SIA, autoevakuators, lietotas auto rezerves daļas, kravu pārvadājumi Kuldīgā

"Darbnīcas" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Diennakts auto un traktortehnikas evakuācija. ✓ Atkritumu apsaimniekošana. ✓ Būvgružu izvešana, šķirošana. Konteineru noma. ✓ Pašizgāzēju pakalpojumi, kravu pārvadājumi. ✓ Auto likvidācija (licencēta norakstīšana) autokapsētā. ✓ Autotransports, kompjūterdiagnostika. ✓ Auto rezerves daļu tirdzniecība (jaunas un lietotas). ✓ Hidrokrāna, autokrāna (līdz 11t), ekskavatora, miniekskavatora pakalpojumi. ✓ Autogāze, autogāzes iekārtu uzstādīšana. ✓ Smilts, grants, šķembu, melnzemes piegāde un pārvadājumi.

SOLLO LV, SIA, finanšu pakalpojumi

Dārzniecības 7, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Uzņēmums piedāvā: ✓ Lētākā komisijas maksa Latvijā par viena rēķina apmaksu ✓ Klientiem iespēja norēķināties gan ar bankas maksājumu kartēm, gan skaidrā naudā ✓ Par rēķiniem klienti var ērti samaksāt ikdienas iepirkšanās laikā, tiem nav jādodas uz maksājumu pieņemšanas vietu ✓ Plašs veikalu tīkls visā Latvijā (vairāk nekā 700 tirdzniecības vietas) un ērts veikalu darba laiks ir priekšrocība klientiem, nemainot savus ikdienas paradumus, tostarp veicot pirkumus arī brīvdienās ✓ Nauda un informācija par pieņemtajiem maksājumiem tiks nosūtīta jūsu uzņēmumam jau nākamajā darba dienā pēc informācijas saņemšanas ✓ Veikalu tīkls informēs lielu daļu jūsu esošos un potenciālos klientus par iespēju norēķināties par jūsu pakalpojumiem veikalu tīklā ✓ Operatīva jautājumu risināšana, kas saistīta ar maksājumiem caur veikalu tīkliem

AGB Serviss, SIA, apkures katlu tirdzniecība - ražošana

Turpinām strādāt klātienē!
Druva, "Kuldīgas šoseja 6" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Pakalpojumi:: ✓ Siltumtehnikas montāža ✓ Apkures sistēmu uzstādīšana ✓ Elektrovadības automātikas uzstādīšana ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Plazmas griešana Uzticams partneris:

Mēs piedāvājam unikālus risinājumus. Nodrošinām individuālu pieeju katram mūsu klientam. Ja mūsu produktu klāstā nav kāds no klientam vēlamajiem risinājumiem, tad mēs to izgatavojam. Profesionāls serviss. Mūsu komandā strādā meistari ar daudzu gadu pieredzi apkures iekārtu izgatavošanā, montāžā, uzstādīšanā un detaļu izgatavošanā, tāpēc spējam sniegt labākos risinājumus jebkurā situācijā. Ātra un kvalitatīva darbu izpilde. Visus darbus izpildām ātri un profesionāli, nezaudējot darbu kvalitāti un individuālo pieeju katrai situācijai. Teicams juridiskais statuss. Uzņēmumam nav konstatēti juridiski apgrūtinājumi darbībai.

Lāde, SIA

Airītes 8, Liepāja LV-3407
Apraksts:

SIA „Lāde” – oficiālais Peugeot, Bosch Car Service pārstāvis Liepājā. Pie mums:

✓ Autoserviss – jebkuras markas automašīnām. ✓ Auto tirdzniecība – Peugeot. ✓ Apsargāta autostāvvieta. ✓ Auto mazgātava – ar rokām, automātiskā mazgātava. ✓ Virsbūves remonts, krāsošana. ✓ Gāzes iekārtas.

Automātiskā mazgātava visu diennakti. Apmaksa Automātiskajā kases sistēmā, iebraukšana ar saņemto QR kodu.

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22a, Rīga, LV-1045
Piedāvājums: ✓ Dīzeļmotoru degvielas sistēmas vieglajām un kravas automašīnām. ✓ Benzīna sprauslu serviss. ✓ Jaunas rezerves daļas un remonts. ✓ Aprīkojums. ✓ Specinstrumenti. ✓ Personāla apmācības un informācijas atjaunošana. ✓ Vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, remonts.

AT Meter, SIA

Esam atsākuši darbu
Peldu 19, Liepāja LV-3401
Serviss: ✓ Santehnikas uzstādīšana un remonts; ✓ Ūdens skaitītāju uzstādīšana un nomaiņa; ✓ Nodrošinām siltumenerģijas skaitītājiem atkārtotu pārbaudi Pakalpojumi:

Kā santehnikas speciālisti cenšamies sniegt uzticamu, profesionālu pakalpojumu, kas atbilst visām jūsu vajadzībām.

Vivoz.LV, Sadzīves tehnikas izvešana

Latgales 322A, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Bezmaksas sadzīves tehnikas utilizācija ✓ Sadzīves tehnikas izvešana ✓ Vecu automašīnu utilizācija ✓ Metāllūžņu izvešana Kravu pārvādājumi: Uzņēmums piedāvā līdz 3 tonnām lielu kravu pārvadājumus visā Latvijā un Eiropā. Parakstām līgumus par pastāvīgu uzņēmuma apkalpošanu. Uzņēmumam ir liela automašīnu izvēle. Tāpat piedāvājam krāvēju pakalpojumus.

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322-1.st., Rīga LV-1063

 Mēs piedāvājam:

✓ Individuālā ēku projekta izstrādi ✓ Individuāla ēku projekta pasūtīšana ✓ Gatava ēku projekta piesaiste ✓ Gatava projekta piesaiste zemesgabalā un saskaņošana būvvaldē ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu risinājumus, lietus kanalizācijas risinājumus publiskajām un dzīvojamām ēkām (pieslēgumi pie centrālajiem tīkliem un vietējie risinājumi – spice, hermētiski slēgti izsmeļami rezervuāri, bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Ēkas iekšējie un ārējie tīkli ✓ Meliorācija / lietus ūdens sistēmas ✓ Gāzes projektu iekšējām un ārējām pievades sistēmām. ✓ Projektējam visu veidu un apjomu iekšējo un ārējo tīklu projektus elektrisko tīklu izbūvei vai pārbūvei. Ēkas ārējie un iekšējie tīkli.

Aizezere, SIA

Saules 56a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

SIA "Aizezere" - autoservisa pakalpojumi: savirzes regulēšana, datordiagnostika, bremžu pārbaudes stends, dzinēju diagnostika un remonts, automašīnu elektrosistēmu diagnostika un remonts. Auto sagatavošana TA. Cilvēku pacēlāja VS -22 pakalpojumi. 

Andre Sadzīves tehnikas serviss, SIA

Cietokšņa 15, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu: "Andre Sadzīves tehnikas serviss" veic garantijas, kā arī pēcgarantijas visa veida sadzīves tehnikas remontu. Mūsu veikals piedāvā plašu rezerves daļu klāstu.

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.

DLL serviss, SIA

Aviācijas 10, Jelgava LV-3002
Apraksts: DLL Serviss Latvijā darbojas no 2003. gada. Esam vadošais uzņēmums degvielas uzpildes iekārtu un degvielas uzpildes staciju aprīkojuma piegādē Latvijas degvielas tirgotājiem. Nodrošinām 24h servisu visā Latvijas teritorijā.

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām